Számítógép programok tervezése, készítése egyéni igények szerint.

Mikrokontrolleres áramkörök, adatgyűjtő rendszerek PC oldali szoftverének készítése.
Ilyen például: Adatgyűjtő rendszerrel ellátott sebességmérő táblák adatainak feldolgozása. Az adatok megjeleníthetők grafikonnal, illetve exportálhatók excel táblába, további feldolgozás céljából.

www.kozlekedesitablak.huSaját tervezésű szoftver:

Videotéka

A program célja az, hogy a videotékák tulajdonosainak és alkalmazottainak munkáját egyszerűbbé tegye, meggyorsítsa. Segítse őket azon céljuk elérésében, hogy a vevőket gyorsabban, pontosabban kiszolgálva versenyben maradhassanak a konkurenciával. A munkatársak terheinek csökkentésével a felszabaduló időt olyan tevékenységre fordíthassák, amely a vevők megtartását, a szebb, tisztább környezet kialakítását segítik elő.

A program nyilvántartja a kölcsönző filmjeit, a filmek rendezőinek, a kölcsönző vevőinek és a kölcsönzések adatait. A filmeket témakör szerinti kategóriákba sorolja, biztosítja a különböző szempontok szerinti keresés lehetőségét, megvalósítsa karbantartási funkciókat: felvitel, módosítás, törlés. Ellátja a nyomtatási funkciókat a karbantartott adatokról és a különböző jelentésekről. A nyilvántartott filmek kölcsönzési díját kategóriákba sorolja, megkönnyítve ezzel a különböző kategóriájú filmek árváltozásainak követését.

A szoftver működéséhez bármilyen Pentium vagy azzal kompatibilis számítógép megfelel SVGA monitorral, s nem igényel különösebb számítástechnikai ismereteket sem.

A filmek kiadását és visszavételét segíti a vonalkód használatának lehetősége, amely opcióként szerepel, nem kötelező. Az egyszerre kiadott filmek közül elég megadni egyiknek a kódját, s a program automatikusan kigyűjti a vele egyszerre kölcsönzött többi filmet is.